Home » Healing

Healing


Healing kan ook wel gezien worden als het opruimen en opschonen van jou energetisch systeem. Alle spanningen, blokkades of trauma's die vast zitten, kunnen geheeld worden. En dat geeft bevrijding. 

 

Als je je huis een voor- of najaarsschoonmaak geeft, voelt dat ook goed. Alles is weer netjes, schoon en opgeruimd. Als ik mijn eigen huis zo'n schoonmaakbeurt geeft, kan ik daar nog dagen lang van nagenieten. Alles ruikt fris, netjes en het geeft mij een blij gevoel.

Dat is eigenlijk wat we ook in een healing doen. 
Iedereen maakt in zijn jeugd iets mee wat heftig voor je was. Als kind weet je nog niet zo goed hoe je met deze emoties en gevoelens om moet gaan, wat dan een logisch gevolg is, is dat je die emoties en de spanning die daarbij hoort, gaat vast zetten in je systeem. 
Als je volwassen bent, zul je nog steeds die spanning bij je dragen, omdat je het vast hebt gezet, of even hebt geparkeerd, maar daarna er nog niet weer naar hebt gekeken. 
Als je bijvoorbeeld als kind een keer iets fout hebt gedaan en je bent daar voor jou gevoel zo erg op gestraft dat het bij je angst bezorgde en paniek. Dan zul je regelmatig wanneer je iets doet, nog steeds op de achtergrond die angst en paniek voelen, omdat je onderbewustzijn refereert aan jou ervaring uit je jeugd. Waardoor je gedachtes en overtuigingen kunt hebben ontwikkeld dat je geen fouten meer mag maken, of dat je 'toch niet goed genoeg bent'. Zo stapelt die spanning zich op. 
Je kunt dan laag voor laag weg 'pellen' of je kunt, zoals ik werk in mijn healing sessies, gelijk de naar de oorsprong gaan. Daar waar het is begonnen. Dan valt vanzelf die blokkentoren die je inmiddels hebt opgebouwd om en ontstaat er ruimte, ontspanning. 

Een healing sessie is daarom zeer effectief als je patronen wilt doorbreken die jou klein, angstig en onzeker houden. Je maakt jezelf vrij van emotionele pijn.
In een healing sessie krijgt je:

  • Helderheid over waar een overtuiging, gedachte of patroon vandaan komt. 
  • Door bewustwording en begeleiding kun jij deze blokkade ontladen en helen. 
  • Daarna zal er ruimte ontstaan voor nieuwe gevoelens die kunnen groeien. 

Een healing sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De investering in jezelf is €50,-

 

Als je echt blijvende verandering wilt en wilt kunnen zijn wie je bent, je niet langer meer vast wilt zitten in die patronen dan zijn er meerdere sessies nodig om jou systeem op te ruimen en schoon te maken. Wil je een langer traject in voor blijvende opschoning en ontlading van jou systeem? Kijk dan bij coaching traject.