Home » Wat is een orgonite

Wat is een orgonite

Tegenwoordig leven we in een (drukke) digitale wereld. Veel van onze apparaten werken met straling. Zoals de tablet, mobiele telefoon, tv en slimme energiemeters. Deze stralingen zorgen voor een constante overbelasting en overprikkeling op je energieveld. Met als gevolg dat er (vage) lichamelijke klachten kunnen ontstaan, of emotioneel uit balans raakt. Met name kinderen en volwassenen die hoog gevoelig zijn (HSP) kunnen hier extra last van hebben. Zoals hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, futloosheid, slecht slapen, negatieve gedachtes en nog veel meer. 

Het doel van de orgonite is het neutraliseren van deze negatieve belasting. Zodat er weer een gezonde balans ontstaat. Ook werkt de orgonite mee aan een betere nachtrust en vermindert nachtmerries. Daarnaast kan de orgonite nog een extra werking hebben, afhankelijk van welke edelstenen er nog bij in zitten. 
Bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, vermindering van angst, bescherming van je energieveld, beter aarden, positiviteit, meer zelf liefde etc. 
Een orgonite is een mooi hulpmiddel of een fijne ondersteuning in het proces waar je nu in zit en waar je naar toe wilt.

Een orgonite bestaat uit een mengsel van giethars, metaal, koper en edelstenen. Door deze samenstelling hebben de edelstenen een hele krachtige werking. Samen heeft het de eigenschap energie te verzamelen, te transformeren en om te zetten in positieve energie. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 


Een orgonite uitzoeken is eigenlijk heel simpel; bekijk de orgonite en diegene die direct jou aandacht heeft is dan de juiste voor jou. 

Iedere orgonite is met veel liefde en energetische kracht (hand)gemaakt en daardoor uniek. Door deze helende werking is het mogelijk om de (piramide) orgonite is een ruimte te plaatsen waar je wilt.
Wanneer je speciale of specifieke wensen hebt of je hebt het gevoel dat de juiste er niet voor jou tussen zit, dan maak ik er graag één speciaal voor jou op maat. Neem dan even contact met mij op.

 

Er is ook een mogelijkheid om zelf je eigen orgonite te maken! Ik geef hiervoor workshops. 
Kijk hier wanneer er weer workshops worden gehouden om je eigen orgonite te maken, in De Krim, Overijssel.