Over mij

 

 

 
 
Hi.
 
Mijn naam is Karen Engelbertink. 

 

 

Wat fijn dat je hier bent!
 
Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontmoeten. 

Onzeker - weinig energie - laag zelfbeeld - de lat hoog leggen - gespannen - ongelukkig voelen. 

Ik was begin 20 en zou eigenlijk vol in het leven moeten staan. Ik had een lieve vriend, een mooi huis, fijn werk.
Waar zeurde ik dan om? Waar ging het ergens niet goed?
Ik leefde een vrij normaal leven en toch voelde ik mij van binnen niet gelukkig. Geen wauw.
Meer oppervlakkig leven. Gekenmerkt door vermoeidheid.
Natuurlijk zaten er ook wel eens goede dagen of periodes tussen,
maar die werden overschaduwt door mijn innerlijke onrust, angst, boosheid en gevoel van onvrede. 


Is dit dan alles? Is dit het leven? Is dit zoals ik mij nog tot aan het einde moet of wil voelen? NEE!
Ik besloot om het anders te gaan doen. Ik besloot om in mijzelf te gaan investeren, 
ik besloot om op 'zoek' te gaan naar innerlijk geluk en liefde. De jaren daarna heb ik naast mijn werk geïnvesteerd in mijzelf. Cursussen gevolgd, bij verschillende coaches geweest, trainingen gevolgd, opleidingen. 
Uit alles wat ik deed nam ik datgene mee wat ik kon gebruiken voor mijzelf. Ik leerde om naar mijn gevoel te luisteren, om innerlijk mijn blokkades op te ruimen, met vallen en opstaan elke keer weer opnieuw mijn doel voor ogen te houden. Ik leerde hoe het leven in elkaar zat en ik leerde hoe het lichaam en onze gedachtes en gevoelens werken. Ik leerde hoe het universum werkt en hoe te werken en omgaan met de energieën. 
Al deze kennis heb ik gebundeld, gevormd tot een doeltreffend en praktische manier van werken en begeleiden. 

Nu kan ik zeggen dat ik in al die jaren zoveel meer kan genieten, gelukkiger ben en vooral de liefde voor mijzelf en alles om mij heen kan voelen. Ben ik dan nu klaar? Nee zeker niet. Ik leer ook nog steeds elke dag bij. Ook ik heb nog steeds periodes van groei en ontwikkeling waarin ik mij ook even wat minder voel. Maar ik kom elke keer weer terug bij de kern, bij mijn missie en bij de essentie van wie ik in de oorsprong ben.

Ik beleef magische, bijzondere en mooie transformaties die ook heel heftig kunnen zijn. Ik voel mijzelf lichter, in balans, heb meer energie  en ik heb het gevoel dat ik weer LEEF in plaats van te overleven.

Het is mijn missie om jou, als jij je herkent in mijn verhaal, ook te mogen begeleiden naar jou eigen transformatie. Ik heb er jaren over gedaan om zover te komen waar ik nu ben. Waardoor ik jou heel gericht kan helpen met mijn kennis en levenservaring. 
Leven vanuit je Hart, luisteren naar je intuïtie, je leven optillen naar een next level, schijnen, in je kracht staan, gelukkig en dankbaar zijn, LIEFDE. Alles in één.